Utflykter

Anmälan till respektive utflykt görs till Jane Lindbladh
070 3317474 eller jane.lindbladh@gmail.com  senast en vecka före aktuell utflykt!Kvällsutflykt till julskyltat Malmö


VÄLKOMNA MED FÖRSLAG!
Snart är detta märkliga corona-år slut, och inför det kommande året känns det fortsatt ovisst vilka möjligheter vi kommer att ha för möten och andra verksamheter i klubben.
Som ni vet har vi ju fortsatt att hålla liv i vår månadstävling, som ju enkelt kan drivas via hemsidan.
Men det är även öppet för alla medlemmar att ställa frågor, diskutera, publicera bilder etc. på Facebook-sidan;

Sjöbo Fotoklubb Bild- & Diskussionsforum.
https://www.facebook.com/groups/204872692861040

Har du idéer eller något önskemål om någon lämplig aktivitet som kan genomföras under säkra former med tanke på coronan?
Kanske utflykt till plats där vi enkelt kan hålla avstånd. Hör av dig till någon av oss, och berätta. Kanske någon spontanutflykt tillsammans med andra fotovänner i klubben, inom närområdet.
Eller varför inte göra någon form av ”tema-utflykt” till skogen, landsbygden, någon tätort – där man i förväg kan bestämma något tema att fotografera efter. Sen kan bilderna presenteras i efterhand på hemsidan och Facebook.
Eller har du några andra förslag?
Vi har i alla fall tankar på att försöka hålla någon grillkväll eller liknande fram emot våren 2021, antingen vid Motorklubbens lokal, eller någonstans ute i någon av våra skogar.

Vi känner att bristen på möten och olika sammankomster faktiskt kan riskera att ta död på vår fotoklubb. Vi kan visst hålla månadstävlingen och även andra tävlingar digitalt, men det är ju trevligt att kunna träffas personligen också.
Så vi är öppna för alla förslag!


På grund av Coronapandemin är all planering en ”öppen fråga”. Vi får helt enkelt se hur situationen är inför respektive datum! Håll koll på Facebook-sidan Sjöbo Fotoklubb – Aktuellt!

Planerade utflykter 2020

Alla är välkomna med förslag på utflykter!